ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ανατολικής Αττικής: Νέα νομαρχιακή επιτροπή

Νέα νομαρχιακή στην Ανατολική Αττική εξέλεξαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Την Κυριακή 28 Μαρτίου  σε συνέχεια της συνεδρίασης της 26ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ανατολικής Αττικής.

Την Τρίτη 30/3 θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την εκλογή συντονιστή,στριας-αναπληρωτή συντονιστή,στριας  και Συντονιστικής Επιτροπής.

Είχαν προηγηθεί η  διεξαγωγή της 2ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης, στις 27/28 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή 509 εκλεγμένων αντιπροσώπων των 20 Οργανώσεων Μελών της  Ανατ. Αττικής  που εστέφθη με απόλυτη επιτυχία και αποτέλεσε σταθμό και νέα αφετηρία για  μια επιτυχημένη πορεία και οι εκλογές που ακολούθησαν  στις 6 Μαρτίου ,με την μεγάλη συμμετοχή 497 αντιπροσώπων, στο πλαίσιο των οποίων υπερψηφίστηκαν το κείμενο  της Πολιτικής Απόφασης, η εισήγηση της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής και  το Κείμενο συμβολής Κίνησης Μελών για Πλειοψηφικό-Ανοιχτό-Μαζικό – ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η καθολική συμμετοχή παλιών και νέων κομματικών μελών στις εκλογικές διαδικασίες, ο εποικοδομητικός διάλογος που αναπτύχθηκε και η διάθεση για συμμετοχή και δράση, δημιουργούν την βάση για την υλοποίηση των πολιτικών μας επιλογών με σκοπό την οικοδόμηση και στην Ανατολική Αττική ενός σύγχρονου μαζικού και προοδευτικού, αριστερού φορέα, που θ’ ανατρέψει με δημοκρατικούς και κινηματικούς  όρους τις καταστροφικές πολιτικές  επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και θα διαμορφώσει ένα πλειοψηφικό και νικηφόρο κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα.

Στο νέο 35μελές όργανο της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατ.Αττικής εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:

Αμοργιανού Μαρία, Βάτσος Δημήτρης, Δεσύπρης Κυριακος, Ζολοταριώφ Νίκος, Θεοδουλίδης Πρόδρομος, Θεοχάρη Αικατερίνη (Καίτη), Καϊμάς Δημήτρης, Καλαγιάκου Βασιλικη, Κότσαλης  Γεώργιος, Κουτσουμπέλη Μακεδονία, Μαργέτης Λουκάς, Μάστορας Δημήτρης, Μπεχράκης Λεωνίδας, Μπιτάκος Γιώργος, Μπουλέκος Ιωάννης, Μώρογλου Αννώνης, Νάνος Ιωάννης, Ξενοκώστας Χρήστος, Παπαμάρκου Γιώργος, Παπαστρατηγάκη Δήμητρα, Παπασωτηριου Όρσα, Πετράκος Χρήστος, Ρέρρας Αθανασιος, Ροδάκης Παναγιώτης, Σαββίδης Σπυρίδων, Σεφεριαδη Ελισάβετ, Στεργίου Ιωαννα, Στεργίου  Ήβη, Τόκας Γιώργος, Τριανταφύλλου Βουλα, Τσιουνη Ευαγγέλια, Τσίπρα Ζαννέτ, Τσούπρα Ιωάννα (Γιάννη , Χαλιώτης Θανάσης Χορτάτου Αναστασία.

Author: thinkleft

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *