Αφελείς απορίες για το Astra Zeneca

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, να  εμβολιάζονται με το σκεύασμα της AstraZeneca, μόνον οι  πολίτες άνω των 60 ετών. 

Σήμερα χορηγείται στη χώρα μας από την ηλικία των 30 ετών και πάνω.

Η επιτροπή, προτείνει σε όσους πρόκειται να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση, με τον λόγω σκεύασμα, να επιλέξουν κάποιο άλλο.  Επίσης  υπάρχει σύσταση  να γίνει με το ίδιο σκεύασμα η 2η δόση, καθώς  ο κίνδυνος για παρενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιος στη δεύτερη δόση. Αυτά είναι συστάσεις της επιτροπής

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη είχε κάνει λόγο για ξεστοκάρισμα εμβολίων όταν ειχε ανοίξει η ηλικιακή ομάδα 30-39. Θυμίζουμε στην εν  λόγω ηλικιακή ομάδα, έδιναν την δυνατότητα να εμβολιαστεί μόνο  AstraZeneca. Τότε έπεσαν να τον κατασπαράξουν και του καταλόγιζαν οτι μποϊκοτάρει τον εμβολιασμό. Θυμίζουμε οτι ο Αλέξης Τσίπρας, είχε εμβολιαστει για να δώσει και αυτος το μήνυμα του, στους πολίτες.

ΥΓ: Σήμερα όμως, τι έχουν να πουν, υπουργοί, βουλευτές και δημοσιογράφοι, που υπομονεύσαν την τότε δήλωση του;  Τίποτα, Γιατί σήμερα είναι Δευτέρα και ασχολούμαστε με διάφορα άλλα θέματα, που δεν κάνουν τζιζ.

Αριστερό εξτρέμ

Author: thinkleft

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *