Χρ. Γιαννούλης: «Το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς δεν έχει αναστολή σε τίποτα»

«Όσοι από χθες διατυπώνουν απειλές και ύβρεις κατάλαβαν πολύ καλά τι είπα και τι έκανε ο Κυρανάκης, τι είναι Ενωμένοι Μακεδόνες, απλά είχαν επιλέξει αυτή τη στάση απέναντι στα πράγματα. Θεωρούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρένα που θα στοχοποιούν ανθρώπους χωρίς να βλέπουν την ουσία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά».

«Έχω εισπράξει την υποστήριξη ανθρώπων που καταλαβαίνουν ότι το εθνικό ζήτημα που λέγεται προσφυγικό και με το θετικό της προσχώρησης της ΝΔ και του πρωθυπουργού πλην Κυρανάκη, Πλεύρη και λοιπών αντιδημοκρατικών δυνάμεων είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το βλέπουμε με συναίνεση, προσοχή, ευαισθησία χωρίς εντάσεις και πυροδότηση καταστάσεων» πρόσθεσε. ααι ηρεσιων του δημου.υμε πιο βαθιες χαρακιες να φερει μια συμμαθητρια του.
Το «μπάρμπεκιου με χοιρινό και άφθονο αλκοόλ» που θέλουν να διοργανώσουν ακροδεξιοί έξω από δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά την Κυριακή είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, «σαδισμός». «Πιστεύω ότι πρέπει να το καταδικάσουμε όλοι» πρόσθεσε ενώ αναφορικά με την κάλυψη του Κ. Κυρανάκη στους ακροδεξιούς διοργανωτές δήλωσε ότι «πρόκειται για απελπισία κάποιων ανθρώπων να ψαρέψουν στην ακροδεξιά, είναι το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς που δεν έχει αναστολή απέναντι σε τίποτα».

Απάντηση